Assistent Garenloosbindstraat m/v

 

20 - 11 - 2019

In onze drukkerij zijn wij op zoek naar een assistent garenloosbindstraat in 3-ploegendienst


Habo DaCosta in Vianen is één van Europa’s modernste grafische bedrijven. Gespecialiseerd in het produceren van meerkleurendrukwerk in zowel vellen- als rotatieoffset. Drukwerk dat wij vanaf voorbereiding tot en met de afwerking in eigen huis produceren. De aanpak en werkwijze van Habo DaCosta kenmerken zich door een platte organisatie met korte communicatielijnen

Je komt te werken in onze moderne, geavanceerde drukkerij op de afdeling nabewerking. In deze functie werk je onder begeleiding van een ervaren machinevoerder aan een Garenloosbindstraat Kolbus Publica KM 18000 en ben je mede verantwoordelijk voor het vervaardigen van een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Het werk vindt dag en nacht plaats, dus je wordt ingedeeld in een rooster met wisselende diensten zowel overdag, 's avonds als 's nachts.

Heb je affiniteit met de grafische branche, een flexibele werkinstelling en kan je goed werken in teamverband? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij bieden een prettige werksfeer, een marktconform salaris op functieniveau A en een dienstverband van 36 uur in 3-ploegendienst.

 

Belangstellenden worden verzocht hun reactie te zenden aan:

Habo DaCosta b.v.

Afdeling personeelszaken

t.a.v. Marisca de With

Marconiweg 3, 4131 PD Vianen

of per e-mail: marisca@habodacosta.nlDeel bericht:

Vacatures bij Habo DaCosta

Aboneer
Bladeren
Aan
Uit